Lecture Series Programme

Dept. of ECE, DUIET (Under TEQIP III) 27th March 2018 Venue: Indira Miri Conference Hall, D.U.

Invited Speakers

Prof. Anup Kumar Gogoi, Dept. of EEE, Indian Institute of Technology Guwahati

Prof. Samarendra Dandapat, Dept. of EEE, Indian Institute of Technology Guwahati

Time/ Duration	Topics
9.30 AM – 11 AM (90 min)	Lecture 1: Electronic Controllers for DC Motors- I
11 AM- 11.15 AM (15 min)	Tea Break
11.15 AM – 12.45 PM (90 min)	Lecture 2: Introduction to Speech Signal Processing
12.45 PM- 2 PM (75 min)	Lunch Break
2 PM – 3.30 PM (90 min)	Lecture 3: Electronic Controllers for DC Motors- II
3.30 PM – 3.45 PM (15 min)	Tea Break
3.45 PM – 5.15 PM (90 min)	Lecture 4: Cardiovascular Signal Analysis
5.15 – 5.30 PM (15 min)	Discussion

Programme Schedule